Disney verwarmt fans met aankondiging Frozen 2 - Actueel Cinema

   - 

Disney is druk bezig een vervolg op "Frozen" te maken. Dat heeft de Amerikaanse mediagigant donderdag aangekondigd. De animatieprent "Frozen" is de meest lucratieve film uit de geschiedenis van de entertainmentreus.

"Frozen 2" wordt klaargestoomd door Disney Animation, de animatieafdeling van Disney. Weer van de partij is het regisseursduo Chris Buck en Jennifer Lee. In "Frozen" beleven de hoofdpersonages blondine Elsa en haar rosharige zuster Anna een resem boeiende avonturen, zo boeiend zelfs dat ze de prent 1,3 miljard dollar in het laatje én twee Oscars in de zak opleverden. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Frozen

Frozen

Animatie Film  Regie: Chris Buck & Jennifer Lee Met: Chris Buck, Idina Menzel, Jonathan Groff De dappere en optimistische Anna onderneemt samen met de ruige bergbewoner Kristoff en zijn trouwe rendier Sven een legendarisch avontuur om haar zus Elsa te vinden. Haar ijskrachten houden het koninkrijk Arendelle gevangen in een eeuwige winter. Hoog in de bergen ontmoeten Anna en Kristoff... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: