Omar Sy’s rol in Jurrasic World onthuld - Actueel Cinema

   - 

De site van Première heeft de eer gehad Colin Trevorrow te mogen interviewen, de regisseur van Jurassic World. En onze collega’s hebben hem om meer info gevraagd omtrent de rol van Omar Sy, die nog steeds onbekend is. « Ik heb de rol speciaal geschreven met Omar in het hoofd, ik ben een grote fan van hem, ik heb veel tijd in Frankrijk doorgebracht, mijn vrouw is namelijk Frans », heeft Trevorrow uitgelegd.

"Zijn rol is belangrijker als wat men zou denken. Hij is niet enkel afgekomen om maar één scène te spelen. Hij werkt onder de leiding van Chris, en hij is ook dresseur van velociraptors. Eens dat Chris, de hoofddresseur, zijn taak er op zit neemt hij de raptors terug mee naar hun kooien, hij verzorgt hen, kijkt hun tanden na, dat soort zaken. Hij heeft een heel persoonlijke relatie met hen. Er is ook die geweldige scène met Vincent d’Onofrio, waar Omar Frans spreekt met de raptors, Vincent doet alsof hij het verstaat, maar eigenlijk snapt hij er niets van … (…) Ik heb het feit dat hij Frans is volledig aanvaard en dat in de film opgenomen, ik heb niet getracht er een Amerikaan van te maken. Hij heeft een geweldige actiescène. Alles wat hij doet gaat uit van zijn hechte relatie met de raptors. Hij is echt supercool. We hebben ten volste gebruik gemaakt van zijn aura en zijn competenties als acteur. Het is niet zomaar een generische rol : In X-Men Days of Future Past bijvoorbeeld zou eender wie de rol van Bishop hebben kunnen spelen, ik vind dat ze daar zijn ongelofelijke persoonlijkheid wat verknald hebben."

Gaat hij sterven ? « Ah ah, neen, iedereen verwacht dat hij gaat sterven : ik denk dat u nog tevreden gaat zijn met het lot dat we voor hem klaar hebben staan. Niemand wilt Omar zien sterven. » Een goed voorteken dus, voor eventuele sequels van Jurassic World.

Om te weten wat er Omar te wachten staat zullen we nog even moeten wachten op de release van Jurassic World, op 10 juni om precies te zijn.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Jurassic World

Jurassic World

Actie, Science-Fiction, Avontuur  Regie: Colin Trevorrow Met: Bryce Dallas, Chris Pratt, Vincent D'Onofrio,... Steven Spielberg keert terug als uitvoerend producent van het langverwachte nieuwe deel van de populaire Jurassic Park saga, JURASSIC WORLD. Colin Trevorrow regisseert de nieuwe avonturenfilm gebaseerd op het boek "Jurassic Park" van Michael Crichton. Het scenario werd geschreven door Rick Jaffa,... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: