Bowling Balls meest bekeken Belgische film in 2014 - Actueel Cinema

   - 

De Vlaamse film Bowling Balls is de meest bekeken Belgische film van 2014. Hoewel de film pas op 17 december uitkwam, is hij sinds zijn première al meer dan 250.000 keer bekeken. Dat meldt Independent Films in een persbericht. 

Bowling Balls is een actiekomedie van Marc Punt met in de belangrijkste rollen Wim Opbrouck, Nathalie Meskens, Jonas Van Geel, Peter Van den Begin, Sven De Ridder en Manou Kersting. Hij vertelt het verhaal van twee motorbendes, De Bowling Balls en de Banana Knights, die tegen elkaar uitgespeeld worden door de Bulgaarse maffia. Dat leidt meermaals tot hoogoplopende spanningen. Het loopt pas helemaal fout wanneer een lid van Bowling Balls een relatie begin met de jongere zus van de president van de Banana Knights.

De film werd geproduceerd door Independent Productions in samenwerking met Medialaan en het STAP-programma van Telenet met de steun van Screen Flanders (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
Bowling Balls

Bowling Balls

Actie, Komedie  Regie: Mark Punt Met: Nathalie Meskens, Wim Opbrouck, Filip Peeters,... Ergens diep verscholen in het midden van nergens staat het clubhuis van motorclub de Bowling Balls. De club wordt geleid door president Mon Dewilde, een ex-belastingcontroleur. De Bowling Balls spiegelen zich graag aan beruchte bendes zoals de Hells Angels en de Outlaws, maar helaas zijn haar leden... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: