De "Connasse" (Trut) in de bioscoop (video) - Actueel Cinema

   - 

Niets is nooit te mooi voor Camille Cottin, de « Connasse » van de Franse zender Canal + ! Na haar humor kenbaar te hebben gemaakt op de zender, gaat de vreselijke dertiger zich nu focussen op de filmwereld… en Prince Harry. In Conasse, Princesse de Cœurs, gaat de arrogante jonge vrouw zoeken naar wat ze echt verdient in het leven : een rijke echtgenoot om zich al haar fakturen te laten betalen. En ze gaat niet zomaar eender welke rijke kiezen, Connasse gaat kiezen voor een gekroond hoofd : die van Prins Harry.

Zoals we het kunnen zien in de eerste teasers van de komende film, gaat de blonde lellebel vertrekken om de liefde te vinden, de liefde die haar beloofd is, afgaande op de tips van Stéphanie Bern en Lady Di. De heldin van Connasse, Princesse des Cœurs, afgunstig tegenover al wat beweegt en schreeuwend alse en viswijf, zal dus het Kanaal oversteken, op zoek naar haar geluk.

Conasse, Princesse des Cœurs, geregisseerd door Noémie Saglio en Eloïse Lang, komt uit op 29 april. In afwachting kan u hieronder alvast de eerste teaser ontdekken :

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: