Opnames in februari voor Pirates of the Caribbean 5 - Actueel Cinema

   - 

De opnames van Pirates of the Caribbean 5, het vervolg van de franchise met Johnny Depp in de hoofdrol. Die info komt van de producer van de film zelf, Jerry Bruckheimer, die het nieuws bekendmaakt op zijn Twitteraccount.

« I kwas volledig weg van Johnny Depp’s performance in Mortdecai. Ik kan haast niet wachten op het begin van de opnames van Pirates of the Caribbean 5, volgende maand », schrijft hij. En Bruckheimer heeft ook zopas bekendgemaakt dat Kaya Scodelario deel zal uitmaken van de cast. De schone uit Skins en The Maze Runner werd deze week reeds aangekondigd in de Amerikaanse pers. Ze zal dus de vervangster worden van Keira Knightley in dit 5de luik, tegenover Johnny Depp en Brenton Thwaites.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: