Een officiële naam voor de volgende Star Wars - Actueel Cinema

   - 

Het zal even geduurd hebben, maar hij is dan toch eindelijk, de officiële titel van Star Wars episode 7. Disney heeft onthuld dat de film de titel ‘Star Wars : The Force Awakens’ zal dragen. Een grote verandering voor de franchise, gezien het de eerste keer is dat er een Star Wars uitkomt zonder het nummer van de aflvering. Het logo is hierboven te zien.

Op de sociale netwerken is de overgrote meerderheid van de fans veroverd, maar natuurlijk doen de onvermijdelijke grappen – de toch wel eerder grappig zijn - ook al de ronde : Star Wars : The Farce Awoken of Star Wars : Episode VII: The Force and the Furious.

Star Wars episode 7 komt pas uit op 18 december 2015. J.J. Abrams zal onder andere Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Oscar Isaac, Domhnall Gleeson en Andy Serkis regisseren.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Star Wars Episode 7 : The Force Awakens

Star Wars Episode 7 : The Force Awakens

Actie, Science-Fiction  Regie: J.J. Abrams Met: Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher,... Vijfendertig jaar na de gebeurtenissen uit RETURN OF THE JEDI beginnen de avonturen van een nieuwe generatie helden in "a galaxy far, far away"...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: