Wie zal er Steve Jobs vertolken in de biopic van Danny Boyle ? - Actueel Cinema

   - 

Sinds dat hij geschreven werd door Aaron Sorkin heeft de biopic van Steve Jobs al heel wat tegenslagen gekend. Te beginnen met het feit dat hij eerst toevertrouwd was aan David Fincher, maar gezien Sony geen akkoord kon vinden met de regisseur van Gone Girl, is de film uiteindelijk dan toch in handen gevallen van Danny Boyle.

Leonarde DiCaprio werd aangehaald voor de rol (vreemde keuze, zelfs als de acteur al meermaals bewezen heeft dat hij alles kan spelen), maar een te druk tijdsschema heeft hem weerhouden de rol te aanvaarden. Christian Bale zou de taak vervolgens moeten opnemen. De zaken leken eindelijk goed te gaan tot de acteur besefte dat hij niet gemaakt was om de rol van Apple’s medeoprichter te spelen. Men moet zeggen dat de film eerder speciaal is, gezien hij in drie opgedeeld werd. Iedere scène zal om en rond Jobs draaien, drie scènes in real time.

Het leven van Jobs zal getraceerd worden doorheen deze drie sleutelmomenten uit zijn carrière, net voor hij een belangrijk product lanceerde (de Mac, NeXT en de iPod). Sinds gisteren heeft Variety aangekondigd dat Michael Fassbender aangevoeld wordt voor de job, en dat de eerste discussies met de acteur reeds van start zijn gegaan.

Blijft nog de vraag of de studio tot een akkoord zal komen, of dat Steve Jobs nog eens van gezicht zal veranderen in de komende weken…

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: