Volledig andere Avengers in de toekomst ? - Actueel Cinema

   - 

Kevin Feige, de grote baas van de Marvel Studios, bevestigd de geruchten inzake het einde van The Avengers : Age of Ultron. Aan Buzzfeed heeft hij uitgelegd dat de zaken gaan veranderen aan de zijde van de Avengers en dat de ledenlijst van het team helemaal niet meer dezelfde zal zijn. « Het is zoals in de comics. Ieder personage had zijn eigen avonturen en af en toe verenigden ze zich voor een groots gebeuren van twaalf nummers. Daarna keerden ze terug naar hun eigen titels, veranderd door wat er gebeurd was tijdens dat groots gebeuren. Ik voorzie dat hetzelfde gaat gebeuren na deze film, gezien de lijst van de Avengers veranderd is door het einde van de film ».

We zouden dus wel eens afscheid moeten nemen van enkele bekende gezichten, net zoals in de comics. En met alle films die Marvel voorziet in de toekomst hebben de scenaristen keuze te over.

The Avengers : Age of Ultron werd geregisseerd door Joss Whedon en komt uit op 29 april 2015. In de cast vinden we Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders en Jeremy Renner terug.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...
Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: