Marvel wilt een filmversie van ‘Civil War’: Captain America en Iron Man gaan het tegen elkaar opnemen! - Actueel Cinema

   - 

Marvel zou een hele grote verrassing aan het voorbereiden zijn, voor de fans van de Avengersfranchise. Inderdaad de volgende Captain America 3 zou een adaptatie zijn van de comic Civil War, die repercussies zou hebben voor de toekomstige films. Het is het zeer serieuze Variety magazine die deze info onthuld en reeds alle liefhebbers van de comic doet watertanden.

Men moet zeggen dat Civil War waarschijnlijk één van de beste Marvelproducten is. In deze comic ziet met Captain America en Iron Man het tegen elkaar opnemen! De twee superhelden hebben een verschillende mening inzake de Superhuman Registration Act, die eist dat alle superhelden opgenomen worden in een register met hun ware identiteit, en dat ze rechtstreeks gehoorzamen aan de Amerikaanse regering, zoals een soort van superpolitie. Tony Stark is voor het programma  terwijl Captain America het ziet als een schending van zijn vrijheden.

Hierop zal Robert Downey Jr dus een soort van “slechterik” spelen in Captain America 3. Volgens Variety zou de acteur momenteel aan het onderhandelen zijn om opnieuw in de huid van Tony Stark te kruipen, gezien deze film niet opgenomen was in zijn initieel contract. Hij zou wel eens 40 miljoen dollar kunnen verdienen met deze prent! In ieder geval, het magazine verduidelijkt, dat, als alles loopt zoals voorzien bij Marvel Studios, dit verhaal gevolgen zal hebben op alle oudere en nieuwe franchises gelinkt aan The Avengers, en dat voor de komende zeven jaar!

Daarnaast, gezien Spider-Man een grote rol heeft in de comics van Civil War, wordt het gerucht van zijn terugkeer bij Marvel steeds geloofwaardigers. De opnames van deze zeer zeer verleidelijke Captain America 3 beginnen in april 2015 en zou moeten uitkomen op 6 mei 2016 in de Verenigde Staten.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: