James Bond 24: een overzicht op de nog niet voltallige cast - Actueel Cinema

   - 

De volgende James Bond (die nog geen officiële titel heeft, we noemen hem voorlopig dus James Bond 24) is voor het ogenblik nog volop zijn cast aan het zoeken. En de min of meer bevestigde geruchten worden steeds talrijker bij de gescpecialiseerde pers. Het lijkt er op – ook al is er op dit ogenblik nog geen bevestiging van de productie – dat Léa Seydoux één van de sterren zal zijn in de film. Ze zou, volgens de Daily Mail, de “femme fatale” moeten vertolken, die echter niet verder verduidelijkt of de actrice de volgende Bond Girl zal zijn.

Daarnaast verzekert de site Latino Review dat Dave Bautista één van de slechterikken zal zijn uit James Bond 24. Niet het kwaadaardige brein, maar wel één van zijn handlangers, een beetje te vergelijken met Jaws. Zijn indrukwekkende fysiek zou heel wat indruk moeten maken tegenover Daniel Craig.

Maar de oudere geruchten spreken eveneens over model Cara Delevigne als Bond Girl, die in competitie zou zijn geweest met Léa Seydoux voor de rol. Er is dus weinig kans dat ze zich toch in de cast zal bevinden, en ergens bevestigd dit indirect dat Seydoux de romantic interest zal zijn van Bond.

De naam van Penélope Cruz deed enige tijd ook de ronde. De site Premiere had opgemerkt dat de release line-up van Sony de naam van Cruz bevatte. Een vergissing misschien? Voorlopig werd er nog niets officieel aangekondigd en misschien dat Penélope Cruz gewoon aan het onderhandelen was met de productie op dat ogenblik.

In ieder geval kunnen we nu al zeker zeggen dat we in de cast van James Bond 24 Daniel Craig zullen terugvinden, alsook Ralph Fiennes, Naomie Harris en Ben Wishaw. De film komt in de Verenigde Staten uit op 6 november 2015 en de opnames beginnen in december. De klok tikt verder en er blijft nog maar twee maand over om de affiche te vervolledigen.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Spectre

Spectre

Actie, Avontuur  Regie: Sam Mendes Met: Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux,... Een cryptische boodschap uit het verleden van Bond stuurt hem op een missie om een sinistere organisatie te ontmantelen. Terwijl M strijdt tegen politieke krachten om de geheime dienst draaiende te houden, probeert Bond door de lagen van bedrog te komen om de verschrikkelijke waarheid achter... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: