Welke toekomst hebben Iron Man en Robert Downey Jr bij Marvel? - Actueel Cinema

   - 

Robert Downey Jr speelt een kat en muis-spel met de media als het op Iron Man 4 aan komt. De acteur, die Tony Stark/Iron Man vertolkt bij Marvel had een nieuwe solo-film aangekondigd van de superheld bij Ellen DeGeneres, en haalde “grootse ideeën” aan voor zijn personage.

Maar daarop is hij plots op teruggekomen. Bij David Letterman verzekerde Downey Jr “dat er geen Iron Man 4 in het vooruitzicht is (...) Er is geen script voor Iron Man 4 maar Marvel heeft een plan en ik denk dat ze hem binnenkort zullen aankondigen. Er is heel wat geheimdoenerij rondom“.  Daaraan voegde hij nog toe “dat hij andere zaken gaat doen bij Marvel. Ik zal altijd aan Marvel gelinkt zijn en er zijn tal van toffe vooruitzichten”.

De acteur laat dus weten dat hij wel aanwezig zal zijn in andere Marvel films, maar niet noodzakelijk als de titelrol. Dat is interessant om te weten, gezien er sinds enkele weken een gerucht de ronde doet dat Marvel een nieuw team superhelden zou willen samenstellen voor The Avengers 3. Een soort van nieuwe start voor de onderneming, die zijn “oude” acteurs niet meer nodig zou hebben waarvan de contracten binnenkort op hun einde lopen.

En we kunnen ons heel goed inbeelden dat Tony Stark de link zal zijn tussen de oude en de nieuwe garde, een soort van mentor zoals ten tijde van The Initiative bij Marvel. In ieder geval lijkt het er niet op dat Robert Downey Jr Marvel zal verlaten.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: