Stallone, Schwarzenegger, Gibson en tanks op de Croisette. - Dossier Cinema

   - 

Even diep ademhalen: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Harrison Ford, Jason Statham, Wesley Snipes, Antonio Banderas, Dolph Lundgren, Kelsey Grammer.

En dat zijn dan nog enkel de meest bekende van de sterren die daarstraks de journalisten te woord stonden tijdens de persconferentie voor The Expendables 3. Het was voor alle duidelijkheid een louter commerciële aangelegenheid want van de film zelf kregen we amper twee minuten en een kwartiertje setbeelden te zien.

Dat het hele evenement in de eerste plaats op touw was gezet om de aandacht te trekken, bleek ook uit de manier waarop het gezelschap aan het Carlton arriveerde. Gezeten op een paar tanks — enfin, legervoertuigen met dikke rubberen banden — reden ze langs de Croisette, zwaaiden naar de massa en namen zelf ook wat foto’s. De opvallendste van de bende was ontegensprekelijk Mel Gibson, die tegenwoordig een forse en puntige witte baard heeft die hij tijdens de persconferentie aardig bepotelde. Het panelgesprek was zoals je kon voorspellen een jolige boel, waarbij met name Stallone en Schwarzenegger elkaar voortdurend steken onder water gaven.

De geestigste oneliner kwam van Stallone, die de groep grijzende actiesterren omschreef als “kinderen met artritis”.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: