The Big Bang Theory: binnenkort een spin-off met Sheldon? - Actueel Cinema

   - 

Theoriën -en zeker die van Big Bang-, ze zijn er om van te houden! Ook diegenen die beweren dat Breaking Bad de prequel zou zijn van The Walking Dead (schuim het internet maar eens af en geniet). Het is duidelijk dat de productiehuizen en hun pershordes perfect de geruchtenmolen kunnen laten draaien: niets boven fans op foute pistes sturen om zo hun pionnen geruisloos op het televisieschaakbord te zetten.


Een Sheldon spin-off, zal het een hype worden? Niet helemaal zeker. Het is niet de eerste keer dat men met zoiets afkomt. Denk bijvoorbeeld nog maar eens aan Joey... het slappe aanhangsel van Friends. Het ultieme bewijs dat groepsdynamiek de bovenhand neemt. Uiteindelijk zijn enkel Courteney Cox/Monica en Jennifer Aniston/Rachel erin geslaagd een carrière uit te bouwen naast hun personage in Friends. Volgens de geruchten in de wandelgangen zouden CBS, Chuck Lorre en Bill Prady aan een serie werken over de jeugd van Sheldon. Zonder Jim Parsons dus. Nee, we verbergen ons scepticisme niet voor deze BANG BANG Theory. 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: