Fantastic Beasts: Harry Potter tot in de eeuwigheid. - First rushes Cinema

   - 

De toekomstige filmtrilogie, Fantastic Beasts and Where to Find Them, is gebaseerd op een studentenboek voor de leerlingen van Zweinstein, de tovernaarsschool waar Harry Potter en zijn vrienden studeerden. 


Deze gids, die opgesteld werd door Newt Scamander, leert de kinderen alle details over fantasy schepsels van de hele wereld, gaande van de hypogrief tot de voetzoekers van Hagrid. 



Als we het goed begrepen hebben, lijkt het haast onmogelijk om een film te maken met enkel dit materiaal als basis. Het is dus dankzij de instemming en het scenarioschrijven van J.K. Rowling dat deze beestengids op het scherm het verhaal wordt van de bijzondere reizen en onderzoeken van Newt Scamander. De trailer belooft alvast een vleugje escapisme en magie! 

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Fantastic Beasts and Where to Find Them

Fantastic Beasts and Where to Find Them

  Regie: David Yates Met: Eddie Redmayne, Ezra Miller, Colin Farrell Het verhaal volgt een zogeheten magie-zoöloog, Newt Scamander (Eddie Redmayne) genaamd. Op zijn vele reizen komt hij verschillende magische wezens tegen die hij allemaal weet op te schrijven. Zijn notities resulteren uiteindelijk in het tekstboek 'Fantastic Beasts and Where to Find Them', dat... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: