Is er een Doctor (Strange) in de zaal ? - Making of Cinema

 

Voor de duidelijkheid : There’s something rotten in the state of Stan Lee, alleszins de sinds de eerste Avengers film. Joss Whedon heet de lat zo hoog gelegd, niveau vertelling, personages en plot, dat het moeilijk is geworden beter te doen !

En sinds deze epische release veranderde ook alles voor Captain America, Thor, Iron Man, etc. Hun avonturen zijn donkerder geworden, complexer… De niet-fans haken stilaan af.

Maar dit terzijde. Nu is het de beurt aan Doctor Strange. Wordt hij de nieuwe lieveling van Marvel? Met de geweldige Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes) en Tilda Swinton in de hoofdrollen onder de regie van Scott Derrick (aan wie we het supergoede Sinister en tegelijk het vreselijk slechte Deliver us from Evil te danken hebben) zou dat wel kunnen. Toch is er enige twijfel, niet over de kwaliteit van de film, maar wel over het feit dat dit personage minder bekendheid geniet dan zijn collega’s Spider-Man, Iron Man of Deadpool.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: