Vraag : De spoiler... op uw auto of in de pers ? - Dossier Cinema

   - 

Als onze wereld, vol met smartphones en tablets, ons steeds meer asociaal maakt dan blijven onze instincten en driften ondanks alles nog steeds dezelfde : humor, seks, drugs (of de sociale netwerken) en geweld.

Schuldig zijn de fans van Game of Thrones, Penny Dreadful of nog The Knick… die van The Big Bang Theory kunnen nog met een gerust hart naar huis.

In deze tijden waar alles in constante beweging is, is het probleem niet meer de informatie vinden, eerder een te veel aan informatie vermijden ! Moeilijk voor diegenen die zich op het net bevinden, ook al is het maar in kleine mate, om niet het einde te kennen van een film of serie vooraleer deze ook maar gezien te hebben… Om daar in te slagen dient men bijna zijn collega’s en vrienden te vermijden, smartphone uit, laptop uit… en bidden maar !

Spoil, new man.

Bij het lezen van een artikel op een Amerikaanse website, die het debat opende met de simpele vraag : " wat is uw mening over spoilers ? " , hebben we kunnen vaststellen dat de meerderheid van de deelnemers negatief staat ten opzichte van de spoilertegenstanders… Een volmondige ja dus aan de onthulde intriges, dat de anderen het maar elders zoeken !

En toch is die algemene nieuwsgierigheid betreurenswaardig… die drang om alles te weten voor die ene collega... U heeft het begrepen, wij zijn niet bepaald fan !

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: