Abbie Cornish speelt pin-up Anna Nicole Smith in haar volgende film - Actueel Cinema

   - 
Abbie Cornish speelt pin-up Anna Nicole Smith in haar volgende film

Abbie Cornish zal ster Anna Nicole Smith spelen in een film getiteld "Trust Me, I'm a Doctor".
Volgens Dealine.com wordt de 41-jarige Australische actrice bijgestaan door Linda Hamilton (Terminator), 67, en "Harold & Kumar" ster Kal Penn (, 47.) De film is gebaseerd op de memoires van dokter Sandeep Kapoor uit 2017.
De film is gebaseerd op Dr. Sandeep Kapoor's memoires uit 2017 Trust Me, I'm A Doctor: My Life Before, During and After Anna Nicole Smith (Vertrouw me, ik ben een dokter: mijn leven voor, tijdens en na Anna Nicole Smith). 
Anna Nicole Smith stierf in 2007 op 39-jarige leeftijd aan een overdosis. 

De film is de nieuwste van regisseur-schrijver Thane Economou en wordt eind deze maand uitgebracht op het filmfestival van Cannes.

"Anna Nicole Smith spelen is een droom die uitkomt," zei Cornish in een verklaring. Ik ben vereerd dat ik ben uitgekozen door onze ongelooflijke producenten en onze getalenteerde schrijver/regisseur Thane Economou. En ik ben zo opgewonden om samen te werken met onze ongelooflijke cast en crew. Ik heb het geluk om samen te werken met de charismatische en getalenteerde Kal Penn en dit moment in de geschiedenis te vertellen. Anna's levensverhaal heeft zoveel lagen en hoofdstukken dat ik niet kan wachten om het op het scherm te belichamen met heel mijn hart en ziel." 

De film volgt het leven van dokter Sandeep Kapoor, dat op zijn kop wordt gezet wanneer hij betrokken raakt bij de dood van zijn voormalige patiënte Anna Nicole Smith. Hij wordt in de schijnwerpers gedwongen door de rechtbank van de publieke opinie.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: