Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel Cinema

   - 
Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. De nieuwe film heeft Jared Leto in de hoofdrol als het titulaire personage Ares en is geregisseerd door Joachim Rønning (“Maleficent: Mistress of Evil”) naar een script van Jesse Wigutow en Jack Thorne.

“Ik vertrek deze zaterdag om een rol te spelen in het derde deel van het ‘Tron’-verhaal,” zei Bridges. “Jared Leto is de ster van dit derde deel. Ik kijk er echt naar uit om met hem samen te werken. Ik heb zijn werk altijd bewonderd. (Toen Variety contact met hem opnam, verduidelijkte een vertegenwoordiger van Jeff Bridges dat de acteur de podcast “een tijdje geleden” had opgenomen en dat hij zijn werk aan Tron: Ares al had afgerond).

Jeff Bridges uitte ook zijn ontevredenheid over zijn verjongde uiterlijk in de tweede film: “Ik hield niet van de manier waarop ik eruit zag. Ik had het gevoel dat ik meer op Bill Maher leek dan op mezelf. Het was een beetje raar. Ik hoorde dat er 'nog minder AI' zou zijn in 'Tron: Ares' en dat de productie meer echte sets gebruikte voor het nieuwe project. Ik heb prachtige sets gezien", voegde hij eraan toe. 

De acteur gaf geen verdere details over zijn personage in 'Tron: Ares', en het is niet zeker dat het Kevin Flynn zal zijn.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: