Ontdek nu de eerste trailer voor 'Mufasa: The Lion King' - Actueel Cinema

   - 
Ontdek nu de eerste trailer voor 'Mufasa: The Lion King'

Disney heeft de eerste beelden van "Mufasa: The Lion King" onthuld. De film is vanaf 18 december 2024 in de bioscoop te ontdekken en vertelt het onwaarschijnlijke verhaal van van de geliefde koning van de Pride Lands. Ook werd bekendgemaakt dat een groot aantal sterren de nieuwe en geliefde personages tot leven zal brengen. Bovendien schrijft de bekroonde songwriter Lin-Manuel Miranda de songs voor de film, die worden geproduceerd door Mark Mancina en Miranda, met aanvullende muziek en optredens van Lebo M.

Miranda: "Elton John. Tim Rice. Hans Zimmer. Lebo M. Mark Mancina. Beyoncé, Labrinth, Ilya Salmanzadeh. Beau Black, Ford Riley, het ongelooflijke muziekteam van "The Lion Guard" en zoveel muzikale medewerkers door de jaren heen. "The Lion King" heeft een ongelooflijk muzikaal nalatenschap met muziek van enkele van de grootste songwriters ter wereld en ik voel me vereerd en trots dat ik daar deel van uitmaak. Het was een genoegen om met Barry Jenkins samen te werken om het verhaal van Mufasa tot leven te brengen en we kunnen niet wachten tot het publiek deze film in de bioscoop kan zien."

“Mufasa: The Lion King” laat Rafiki de legende van Mufasa vertellen aan de jonge leeuwenwelp Kiara, dochter van Simba en Nala. Timon en Pumbaa zijn er weer bij met hun kenmerkende dynamiek. Het verhaal wordt verteld in flashbacks en toont Mufasa als een verweesd welpje, verloren en alleen tot hij een sympathieke leeuw genaamd Taka ontmoet - de erfgenaam van een koninklijke bloedlijn. De toevallige ontmoeting is het begin van een grootse reis van een buitengewone groep buitenbeentjes op zoek naar hun bestemming - hun relaties zullen op de proef worden gesteld wanneer ze samenwerken om een dreigende en dodelijke vijand te ontwijken.

"Mufasa: The Lion King" is vanaf 18 december 2024 exclusief in de bioscoop te ontdekken.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...
Mufasa: The Lion King

Mufasa: The Lion King

Familie 
18 december 2024
Regie: Barry Jenkins "Mufasa: The Lion King" laat Rafiki de legende van Mufasa vertellen aan de jonge leeuwenwelp Kiara, dochter van Simba en Nala. Timon en Pumbaa zijn er weer bij met hun kenmerkende dynamiek. Het verhaal wordt verteld in flashbacks en toont Mufasa als een verweesd welpje, verloren en alleen tot hij... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: