Lily-Rose Depp laat haar achterkant zien in een eigenzinnige rode en blauwe panty - Actueel Cinema

   - 
Lily-Rose Depp laat haar achterkant zien in een eigenzinnige rode en blauwe panty

Lily-Rose Depp pronkte zondag brutaal met haar achterkant in een eigenzinnige rode en blauwe panty toen ze poseerde voor sexy Instagramkiekjes in Japan.

De actrice, 24, deelde een heleboel foto's van haar romantische reis naar Tokio met haar vriendin 070 Shake.

Lily-Rose liet zich pikant zien in een half doorschijnende zwarte jurk met lange mouwen en liet haar lange benen zien in de geruite panty.

Vorige maand deelde Lily-Rose op Instagram een lief eerbetoon aan haar vriendin, samen met een snap gekleed in een slinky jurk met lovertjes.

Lily-Rose, die dit jaar de hoofdrol speelt in een horrorfilm, droeg op de foto een slinky, strapless, gouden en zilveren minijurk en sloeg haar armen om de nek van de muziekartiest.

Ze glimlachte op de foto en schreef erboven: 'My Dani my forever. 

In mei 2023 bevestigde Depp haar romance met de 070 Shake toen ze een foto van hen zoenend deelde en schreef '4 months with my crush'.

De artiesten worden regelmatig in elkaars gezelschap gespot en tonen hun affectie voor elkaar vaak met overgave.

Afgelopen februari werden ze voor het eerst aan elkaar gelinkt toen ze in elkaars gezelschap werden gespot tijdens de Paris Fashion Week.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: