Steven Knight overschrijdt budget voor 'Peaky Blinders - Actueel Cinema

   - 
Steven Knight overschrijdt budget voor 'Peaky Blinders

De bedenker van de serie “Peaky Blinders”, Steven Knight, is een drukbezet man. Hij heeft net een nieuwe serie voor de BBC afgerond genaamd “This Town”. Hij bereidt ook een “Peaky Blinders”-film voor. Tijdens de promotie van dit nieuwe project vroegen journalisten hem naar de voortgang van de film en de betrokkenheid van Cilian Murphy. De pers is benieuwd of de acteur na het succes van “Oppenheimeir” en de Oscar bereid is om weer in de huid te kruipen van Thomas Shelby, het hoofdpersonage in “Peaky Blinders”.

In een interview met NME zei Steven Knight dat er niets was veranderd, behalve dat het budget voor de film weer was verhoogd: “Het gaat gebeuren. Het gaat gebeuren in september. Ik ben alleen de laatste hand aan het leggen, wat zal doorgaan tot de dag voordat we beginnen met filmen. Maar we zijn er. We hebben alles geregeld, we hebben alle toezeggingen die we nodig hebben, we zijn er klaar voor. Ik denk dat de film een nieuwe fase wordt en het zal geweldig zijn voor Peaky fans om op één plek samen te komen om hem te bekijken. Het budget zal groter zijn, maar ook omdat we weten dat we dit hoofdstuk afsluiten, gaan we allemaal ons best doen. Cillian [Murphy] heeft er echt zin in. Ik kan niet wachten tot het filmen begint.

Over de vraag of Cillian Murphy nog steeds betrokken zou zijn nu hij een Oscar heeft gewonnen, zegt de regisseur: “Is het niet ongelooflijk? Ik ben zo blij voor hem, want hij verdient het. Na elke prijs die hij won, sms'te hij me en zei: 'Ik kan niet wachten om Peaky te doen'. Hij bevestigde dat niets van dit alles zou veranderen wat we hierna zouden gaan doen".

Steven Knight had ook een paar woorden te zeggen over de film en zijn hoop voor de reactie van het publiek: “Ik hoop dat ze geschokt zullen zijn, verrukt en geschokt, dan weer verrukt en weer geschokt!"

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

John Malkovich komt bij de Fantastic Four! - Actueel
Actueel

John Malkovich komt bij de Fantastic Four!

John Malkovich is de laatste acteur die meedoet aan de Fantastic Four van Marvel Studios, zo heeft The Hollywood Reporter bevestigd. Details over de personages worden tot nu toe geheim gehouden. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: