Nicole Kidman haast onherkenbaar in reclamecampagne: "Eeuwige schoonheid!" (foto) - Actueel Cinema

   - 
Nicole Kidman haast onherkenbaar in reclamecampagne:

De Australische actrice Nicole Kidman wordt overladen met complimenten op enkele foto’s uit een reclamecampagne die ze deelde met haar volgers. “Eén van de beste foto’s van dit jaar”, klinkt het.

Wie Nicole Kidman voor de geest haalt, ziet meteen haar weelderige rode kapsel voor zich. De 56-jarige actrice - die we onder meer kennen van kleppers zoals ‘The Hours’, ‘Cold Mountain’, ‘Australia’ en meer recent ‘The Northman’ - ruilde haar kenmerkende lokken echter in voor een iets kortere blonde coupe. Dat deed ze voor een campagnebeeld van high-end modemerk Balenciaga waarop ze een opvallend jeugdige look draagt.

Niet herkend

Dat is ook haar bijna tien miljoen volgers opgevallen die de superlatieven niet sparen. “Je kapsel is zo mooi! De kleur, de stijl… Het staat je echt goed”, “Wat zie je er zoals altijd knap uit!”, “Wow, ik had je bijna niet herkend!”, “Eeuwige schoonheid!”, en “Eén van de beste foto’s van dit jaar”, lezen we onder meer in de reacties.

Foto: Shutterstock

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: