Filmografie : Marc O

Filmografie marc o

Augure
november 2023

Augure

 Regie: BalojiMet: Marc Zinga, Lucie Debay, Yves-Marina Gnahoua,...Vier personages, die door hun familie en gemeenschap als heksen of tovenaars worden beschouwd, zien hun paden elkaar kruisen in een magisch-realistisch Congo. Alleen door wederzijdse hulp en verzoening kunnen ze ontsnappen aan de vloek die op hen rust.
Selfie - Komedie
januari 2020

Selfie

Komedie Regie: Thomas Bidegain & Marc FitoussiMet: Blanche Gardin, Elsa Zylberstein, Manu PayetIn een wereld waarin digitale technologie ons leven is binnengedrongen, eindigen sommigen van ons in de miserie. Centraal staan verslaafden en technofoben, die tegen alledaagse problemen aanlopen. Aan de hand daarvan vertelt de film de ontwikkelingen van de mens uit het digitale tijdperk.
Noelle

Noelle

 Regie: Marc LawrenceMet: Anna Kendrick, Shirley MacLaine, Bill HaderNoelle, de dochter van Kris Kringle, zit al vol in de kerstsferen. Ze hoopt een belangrijke functie te mogen vervullen, zoals haar broer Nick doet door de rol van zijn vader over te nemen als kerstman. Als deze echter lijkt te bezwijken onder de druk, adviseert Noelle hem er even tussenuit te gaan.... Verder lezen...
Ce Magnifique Gâteau - Animatie Film
december 2018

Ce Magnifique Gâteau

Animatie Film Regie: Emma de Swaef & Marc James RoelsDe film vertelt het verhaal van 5 verschillende personages: een getroebleerde koning, een pygmee van middelbare leeftijd die in een luxehotel werkt, een mislukte zakenman op expeditie, een verloren gelopen portier, en een jonge deserteur.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: