Filmografie Billy Crystal

Biografie

William Edward (Billy) Crystal (Long Beach (New York), 14 maart 1948) is een Amerikaans acteur, filmregisseur en producent 
 
Crystal brak door met zijn rol van de homoseksuele 'Jodie Dallas' in de televisieserie Soap. Daarnaast is hij bekend als 'Harry' uit When Harry Met Sally... en presenteerde hij liefst negen keer de uitreiking van de Academy Awards.

Filmografie Billy Crystal

Parental Guidance - Komedie
mei 2013

Parental Guidance

Komedie Regie: Andy FickmanMet: Marisa Tomei, Bette Midler, Bailee Madison,...Artie wordt alleen achtergelaten om voor zijn drie kleinkinderen te zorgen wanneer zijn dochter Alice op zakenreis gaat. Hij probeert de kinderen discipline bij te brengen op een moderne manier, maar zoekt al snel zijn toevlucht tot de ouderwetse opvoedingsmethodes.
Analyze That

Analyze That

 Regie: Harold RamisMet: Robert De Niro & Billy CrystalVervolg op 'Analyze This'. Maffia-figuur Paul Vitti (Robert de Niro) is weer terug in de gevangenis en heeft zeker wat pittige gesprekjes met de psychiater nodig als hij eruit komt. Natuurlijk gaat hij terug naar zijn eigen psychiater Dr. Ben Sobel (Billy Crystal) voor hulp. Hij ontdekt echter snel... Verder lezen...
Analyze this - Komedie

Analyze this

Komedie Regie: Harold RamisMet: Robert De Niro, Billy Crystal, Lisa KudrowWanneer maffia-baas Paul Vitti zijn werk niet meer naar behoren kan doen omdat hij angst-aanvallen krijgt, gaat hij op zoek naar een psychiater die hem kan helpen. Onder lichte dwang moet deze psychiater hem helpen maar dat dat niet altijd even succesvol gaat, spreekt voor zich.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: