Filmografie Josh Duhamel

Biografie

Josh is de zoon van Larry David Duhamel en Linda Duhamel. Zijn ouders scheidden tijdens zijn jeugd en hij groeide op met zijn moeder en drie zussen Ashley, Cassidy en Mckenzie. Duhamel ging naar de Minot State-universiteit, waar hij de graad van bachelor of Science in biologie behaalde en in het American footballteam speelde als quarterback. 
Nadat Duhamel verhuisd was naar Californië begon hij te werken als model voor modetijdschriften, waarmee hij in 1997 de titel "Model van het Jaar" won. In 1999 kreeg Duhamel zijn eerste filmrol, hij speelde de hoofdrol in de film The Picture of Dorian Gray. 
 
Zijn eerste doorbraak kwam toen ABC hem belde om een screentest te doen voor de soapserie All My Children. De makers wilden Duhamel zo graag een rol geven dat zijn eerste optreden in de serie werd uitgesteld om zijn schema niet in de war te brengen. Hij speelde de rol van 1999 tot 2002. 
 
In 2003 kreeg Duhamel een rol in de succesvolle televisieserie Las Vegas. Zijn bekendheid groeide, wat hem de hoofdrol bezorgde in de film Win a Date with Tad Hamilton! (2004), waarin ook Kate Bosworth en Topher Grace speelden.

Filmografie Josh Duhamel

You're Not You - Drama
januari 2015

You're Not You

Drama Regie: George C. WolfeMet: Josh Duhamel, Emmy Rossum, Hilary Swank,...Het perfecte luxe leventje van Kate (Hilary Swank) stort als een kaartenhuis in elkaar als ze de diagnose ALS krijgt, een vernietigende en ongeneselijke spierziekte. Samen met haar man Evan (Josh Duhamel) gaat ze op zoek naar een geschikte verzorgster en ontmoet zo de chaotische studente Bec (Emmy... Verder lezen...
Safe Haven - Drama, Romantisch
april 2013

Safe Haven

Drama, Romantisch Regie: Lasse HalströmMet: Josh Duhamel & Julianne HoughDe jonge, mysterieuze Katie arriveert in het kleine dorpje Southport in North Carolina. Haar plotse komst roept bij de hechte community vragen op over haar verleden. Katie lijkt vastbesloten om te voorkomen een persoonlijke band op te bouwen, totdat een reeks gebeurtenissen er voor zorgt dat ze in... Verder lezen...
Life as we know it - Komedie
december 2010

Life as we know it

Komedie Regie: Greg BerlantiMet: Katherine Heigl & Josh DuhamelIn de romantische komedie "Life As We Know It" is Holly Berenson (Katherine Heigl) een succesvolle cateringmanager en Eric Messer (Josh Duhamel) een veelbelovende sportverslaggever. Na een rampzalige eerste date is het enigste dat ze gemeen hebben hun minachting voor elkaar en de liefde voor hun... Verder lezen...
Ramona and Beezus - Familie, Komedie

Ramona and Beezus

Familie, Komedie Regie: Selena GomezMet: Josh DuhamelRamona's levendige fantasie, grenzeloze energie en talloze streken worden op de proef gesteld wanneer ze met haar familie voor een grote uitdaging staat. Ondertussen moet Ramona omgaan met haar oudere zus Beezus en de knipperlichtrelatie tussen haar tante Bea en haar vriend.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: