Filmografie Tommy Lee

Biografie

Tommy Lee is de drummer van Mötley Crüe en Methods of Mayhem. 
 
In 1981 werd de groep Mötley Crüe gesticht. Hij speelde als drummer in de band tot 1998. Hij verliet de groep en ging zijn eigen weg op met de groep Methods of Mayhem. In 2004 sloot Lee zich weer bij de groep aan.  
 
Hij trouwde in 1986 met de actrice Heather Locklear, bekend uit o.a. Dynasty en Melrose Place. Na zijn echtscheiding met Locklear in 1993 hertrouwde Tommy enkele jaren later met de actrice/fotomodel Pamela Anderson. Pamela en Tommy hebben samen 2 kinderen : Brandon Thomas Lee en Dylan Jagger Lee. Op 28 februari 1998 scheidde Lee van Anderson. De twee hadden dan een af-en-aan-relatie en zijn uiteindelijk weer gaan samenwonen in mei 2008.

Filmografie Tommy Lee

The Missing - Western
maart 2004

The Missing

Western Regie: Ron HowardMet: Tommy Lee Jones, Cate Blanchett, Eric Schweig,...New Mexico, 1886. Een vader keert terug naar zijn gezin, tientallen jaren nadat hij hen had verlaten om bij de Apaches te gaan leven. Het blijkt dat zijn vrouw al lang is overleden en dat zijn nu volwassen dochter geen enkel begrip of gevoel meer voor hem heeft. Wanneer haar dochtertje echter wordt... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: